Min sommar i bilder


Andra arbetsveckan börjar i dag och jag tänkte att jag börjar denna måndag med lite bilder från sommaren. Det konstiga är att när man satt i gång sin första arbetsvecka så är det som om man aldrig varit borta från jobbet, så jag måste nog påminna mig själv om att jag faktiskt haft semester!

Sommaren har varit fantastisk om ni frågar mig. Sol nästan hela tiden och bara väldigt få tillfällen med regn, eller så är det jag som minns det finare för att jag haft en bra sommar! Så mycket buketter som plockats.

Alla underbara loppisar jag varit på i sommar och underbara fynd. Bara dessa tallrikar som jag blev helt förälskad i och som visade sig passa till mina fina kaffekoppar jag köpt på en annan loppis! Färgminnet sitter där det skall!

Man skulle nästan kunna tro att dom hör i hop. Jag kommer definitivt åka dit igen. Jag hittade min favoritloppis just där!

Jag har gjort massor med fina små mattallrikar till mina älskade vovvar. Självklart får dom riven ost på sin pasta! Annars vore dom väl inte mina lyxvovvar!

Underbara morgnar med kaffe och blommor!

Min älskade Fonzen som bara älskar att vara ute på terrassen och sova i skuggan någonstans! Fika och äta ute på terrassen är också en favorit! Hur söt? Som en liten nalle!

Leksakautdelning till Fonzen och Boss!

Härliga bad i vårt SPA som varit helt underbart de varmaste dagarna!

Alla blommor jag plockat och sommaren levererar hela tiden nya sorter!

Alla mängder jordgubbar jag ätit!

Mitt underbara orangeri som verkligen har varit en oas över sommaren!

Min nya köttätande växt. Trodde nog aldrig att jag skulle köpa en sådan. Men denna kunde jag inte motstå för den var så vacker och i olika färger!

Jag önskar er alla en underbar måndag! Hoppas ni haft en lika fin sommar som jag haft!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.