Modellbyte på husbilen och lite av varje!


I dag har vi fixat med lite allt möjligt. Bland annat så har vi ändrat vår beställning på husbil till en lite större än vi från början beställt! Den kostade inte jättemycket mer än den som vi valt från början. Vi har funderat lite här hemma så att det verkligen blir rätt från början. Där ser man vad viktigt att man tänker igenom sina beslut. Vi vill inte få vår nya husbil och upptäcka att vi borde tagit en större! Så i stället för en 650 som är 6,39 meter lång. Så blev det en 640 som är 6,99 meter. Bilden nedan är den som heter 650, alltså lite kortare modell.

Storlek på husbil och lite av varje

Den vi nu bytt till har lite mer utrymme i köket och loungegruppen blir lite störreEn annan viktig sak är att sängen blir bredare! Perfekt.

I dag har vi även införskaffat en liten hundbädd som vi tänkt ha i vår husbil. Men vi vill redan nu vänja hundarna så att vi bara sedan kan flytta över den och då kommer dom att känna sig hemma! Fonzen älskar den redan. Han klev upp i den direkt. Även Boss gillar den men Fonzen är såld på den efter 5 minuter. Fick ett fint foto på dom direkt när dom klev upp i den! Detta kommer bli toppen!

vovvarnas nya säng
Vovvarna har fått en ny säng till husbilen

Sedan var vi i väg och köpte lite mer melamin i dag till husbilen. Jag ville komplettera med ett mönster som heter Sailor Stripe som är i blått och rosa och som jag har i muggar. Det passar så himla bra ihop med allt annat jag har och bryter av med sina ränder. Köpte även glas i färgen mint så jag även kan kombinera det med varandra!

Har även fjärilsmönster men kompletterade lite!

Nu håller vi på att fixa med övervåningen. I morgon skall vi till återvinningen och sedan skall vi börja fixa i ordning vår ateljé.

Vi har även hunnit med att bestämma vad vi skall beställa till utställningen efter några timmar. Så vi känner att vi har fått enormt mycket gjort i dag!

Önskar er en fortsatt trevlig kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.