Jag tänkte försöka komma med lite roliga tips nu när vi snart har midsommar om två veckor. I går gjorde jag tilltugg till champagne innan middagen men det passar även perfekt som tilltugg på ett bord med plockmat. Eller varför inte precis när gästerna anländer tillsammans med ett glas champagne.
Drinktilltugg med löjrom toppat med lökblast
En påse Esterella lättsaltade potatischips
Creme Fraishe
Löjrom eller stenbitsrom
Lökblast
Dessa drinktilltugg blir försvinnande goda så ta ett stort serveringsfat och lägg ut så många chips som får plats. Tag två teskedar och lägg lite creme fraishe på varje chips. Gör detsamma med löjromen. Sedan klipper du av blasten på salladslök.
Själv har jag det i landet och bara att gå ut och hämta, och det bästa med det är att det främjar lökarnas tillväxt dessutom. Klipp lökblasten på ett fat i lagom stora bitar och bara strö över hela fatet. Det ser bara fint ut om det kommer mellan alla chips! Voila! Du har världens enklaste tilltugg!
Det får bli mitt enkla lilla tips och dessutom är dom supergoda!