Supertidig morgon och att jobba hemma!


I dag blev det verkligen en supertidig morgon. Jag skall jobba hemma i dag och gick upp 04:20 för att Stefan skulle i väg på ett jobb. Eftersom jag är en morgonmänniska så gick jag upp samtidigt. Ganska mysigt faktiskt att gå upp så tidigt och ute var det helt mörkt! Vovvarna är alltid med på noterna så för dom var det inget problem även om dom inte studstade upp när klockan ringde.

Det går ingen nöd på mig direkt att sitta här och mysa! Mitt hem är verkligen en plats som jag älskar. Har även preppat för dagen med lunch och det blir en kyckligsallad.

Både träna och gå vovv-promenad

Stefan kommer vara borta hela dagen och någon måste vara hemma hos hundarna. Så för mig börjar arbetsdagen klockan 08:00 och innan dess skall jag förhoppningsvis även hinna med både en promenad med vovvarna och min träning har jag tänkt mig.

Så jag började dagen med att göra en stor balja kaffe. Jag hoppas också att jag hinner med att plocka lite mer blommor och piffa till det innan klockan slår 08:00. Det är ändå några timmar tills arbetsdagen börjar! Satte mig framför datorn och bloggade lite och försöker hinna i kapp med allt jag skall fixa!

Reflektion över att jobba hemma

Efter min långa period med jobb hemma innan sommaren så försöker jag lära mig själv att ha en början och ett slut på min arbetsdag. Något som jag inte lyckades så bra med innan sommaren. Men med refelktion och eftertanke så har jag kommit fram till att det är en väldigt viktig del för mig. Liksom att ta pauser, ta lunch och försöka efterlikna en vanlig arbetsdag. Jag är dålig på det generellt. Drunknar gärna i mitt jobb. Men i dag skall jag försöka ha en perfekt arbetsdag hemma.

Mysigt ändå! När det bara handlar om en enda dag att jobba hemma. Önskar er alla att ni får en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.