En perfekt gårdag!


I går var en sådan dag som jag planerade in i minsta detalj. Jag gick upp redan strax efter 04:00. Gjorde min träning med 9 km på morgonen. När jag kom hem så tog jag hundarna för en promenad. Jag hann till och med lite fix i trädgården och sedan blev det en dusch innan klockan slog 08:00

Träningsprogram och armhävningsutmaning och plankan

Att planera sin träning och mat är A och O för mig om jag skall lyckas. Det gör att jag inte behöver fundera så mycket och jag gör planen när jag inte är hungrig. Just nu så äter jag 2 ggr om dagen. Det är en semi-tidig lunch vid 11:30 och sedan blir det middag på kvällen. Det fungerar utmärkt för mig. Jag hinner aldrig bli hungrig och mina blodsockerfall är som bortblåsta. Det är det bästa med alltihopa tror jag.

Gårdagens promenader blev 20000 steg

Vid lunch hämtade jag ett paket och fick på så sätt en liten extra promenad. Sedan blev det vovv-promenad och lunch med kycklingsallad.

Därefter jobb igen och sedan när kockan var 17:30 så gjorde jag kyckling i röd curry med blomkål som var klar precis i tid till att Stefan kom innan för dörren. Det råkade bli kycklig till båda måltiderna just denna dag.

20.000 steg på en välplanerad dag! Känner mig väldigt nöjd med min dag att jobba hemma. Just därför att jag har en tendens att lägga för mycket tid på arbete när jag jobbar hemma. Så denna planeringen blev fantastistk. I dag är det dock kontoret som gäller och det känns väldigt bra. Att jobba hemma för mig är ett undantag om jag inte måste på grund av restriktioner. För mig funkar min dag bättre om jag får vara på jobbet.

Så jag känner mig väldigt positiv att jag lyckades få till en sådan välplanerad dag. I dag är det redan torsdag och ännu en träningsdag men i morgon fredag har jag en träningsfri dag! Då skall vi så klart fira veckan som har varit! Men först skall torsdagen planeras i detalj.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.