Tidig morgon med magnetröntgen


I dag börjar dagen med magnetröntgen. Den här veckan har jag varit hos en ortoped eftersom jag har problem med båda min knän. Jag har svårt att gå i trappor och har ont i båda knäna. Äntligen tog jag tag i det och fick en remiss till ortopeden. Det i sin tur resulterade i att jag måste magnetröntga båda knäna: Dom hade en tid i dag lördag morgon tidigt. Jag är bara glad att få det gjort så jag gick gladeligen upp tidigt för att vara där 07:50.

För tillfället så gör jag minst 30 minuter på löpbandet och 30 minuter på en trappmaskin dom dagar som jag är på gymmet och det går bra. Så det är inte så att jag är handikappad på något vis. Jag vill bara säkerställa att det inte är något annat fel så jag kan träna lite tyngre.

Tidig morgon med magnetröntgen

Som om inte det vore nog

Jag har också varit hos handkirurgen med min hand efter som jag bröt ett finger och stukade 3 för ca 2 månader sedan. Har ett brott på lillfingret som läkt i hop. Nu krävs det träning för att få upp rörligheten och för att få fingret rakt igen.

Blogg uppehåll på grund av skada!

Jag fick en specialtillverkad skena som jag skall ha nattetid. Fick också en mängd övningar som jag skall göra flera gånger om dagen. Jag fick även en burk med någon form av lera som jag skall jobba med för att få upp rörligheten.

Styrketräning var bra för handen

Jag har börjat träna styrketräningen igen de sista två veckorna. Eftersom jag inte kunnat träna med mina brutna fingrar på två månader var det dags att komma i gång. Det tyckte läkaren var bra för då får jag automatiskt greppa hantlar och att jag kan göra så mycket som möjligt utan att det gör för ont.

Så min lördag startar med magnetröntgen. Nu hoppas jag få ordning på allt så att jag kan fokusera på träningen då jag för tillfället inte kan göra vissa övningar på grund av begränsningar i mina knän.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.