Träning, läkarbesök och julklappar!


I dag var det upp tidigt med hundarna. Jag skall nämligen på ett läkarbesök tidigt på morgonen och med avseende på att Covid-19 härjar så måste jag vara där extra tidigt för att deras rutiner skall fungera.

Så upp tidigt och avsluta de arbetsuppgifter jag måste fixa. Sedan till läkaren. Efter det så måste jag se till att lämna julklappar till min systerdotters så att alla söta små barn får sina julklappar. Även Stefans barnbarn där lilla Clara dessutom fyller år dagen innan julafton. Alltså i dag! Normalt sett så brukar vi åka dit och fira men det går inte. Ingen helt enkel ekvation att få ihop i Corona-tider.

Jag tänkte också skriva lite om hur min träning går. Den har gått bra enligt plan men under gårdagen fick jag bara ihop 10000 steg. Det blev helt enkelt för många möten på jobbet och för mycket jobb. Man får inte bli nedslagen för det utan bara ta nya tag. Nu går vi mot ljusare tider och om vi har tur så kanske de flesta av oss har fått vaccin i april (jag försöker alltid vara positiv) som dom sa på nyheter och man kunde läsa i går. Det hade varit helt fantastiskt på alla sätt! Längtar till gymmet som jag definitivt inte besöker under dessa omständigheter.

Hoppas er dag blir fin! Ta det lungt och stressa inte ihjäl er!

Puss & Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.