Träning, promenader och sjukdom!


Under gårdagen fick till min träning och promenader som jag sagt. Första dagen på min nya plan för att verkligen få till rörelse i dessa lite svåra tider när man sitter mycket framför datorn.

Här inne sitter jag mest hela tiden. Älskar mitt nya matrum!

I övrigt har jag det bra förutom den faktan att Stefan har fått en halsböld. Halsböld är när det kommer var bakom en av mandlarna och Stefan får detta ofta för har man en gång fått det så kommer det ofta åter.

Han fick en tid hos läkare läkaren i går och han har fruktansvärt ont. Han fick utskrivet smärtstillande, och antibiotika, men han får inte börja äta antibiotika förrän bölden har spruckit. Detta är för att då går den bara tillbaka och återvänder efter behandligen är slut. Så han måste stå ut. Under tiden måste han äta smärtstillande för att stå ut! Inte roligt men han mår efter omständigheterna ok, men det är synd om honom. Han kan knappt äta eller dricka så jag försöker göra mitt bästa för att hitta på något som han kan få i sig.

Tack och lov har han ingen Covid-19!

Detta i sin tur gör att jag inte kan träffa någon alls med tanke på Covid-19. Han har nedsatt immunförsvar nu så det är viktigt att det inte blir någon följdsjukdom. Så det blir inget kontorsjobb för mig innan jul utan jag får vackert jobba hemifrån.

Hoppas ni har bra dagar innan jul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.