Träning med många promenader


Den här veckan har verkligen innhållit det mesta. Jag har gjort min träning på mitt sätt eftersom jag inte får träna på 4 veckor. Det blev träning med många promenader. Jag har gjort 88000 steg denna veckan. Det betyder att jag gått i snitt drygt 12000 steg om dagen men jag har tagit det lungt. I helgen har jag dessutom fått min tredje vaccinspruta. Eftersom jag inte kunde ta den innan operationen så var jag tvungen att vänta. Det gjorde jag i går lördag i Slottskogen. Vi firade med semlor. Några som var extra glada över detta firande var vovvarna! När vi köper semlor så får dom semle-locken med extra grädde på som vi portionerar ut i småbitar.

Fira med semlor
Fira med semlor
Fira med semlor
Träning med många promenader och semlor

I dag måndag skall jag ta stygnen. Då har det gått 14 dagar efter operationen redan. Läkaren ville att stygnen skulle sitta en vecka längre än vad man brukar. Det kommer bli otroligt skönt att få ta bort detta för det känns kan jag säga.

I övrigt så har jag faktist vägt mig i dag och jag har gått ner 0,5 kilo. Man får vara glad för det lilla också med tanke på omständigheterna. Jag har verkligen ingen brådska just nu. Det viktiga för mig är att såren läker fint efter in operation så jag har faktiskt lyckats att det det lungt som omväxling. Promenaderna har varit minst 7 km om dagen i regn och rusk men i ett tempo som gör att jag inte får puls. Det är viktigt för läkningens skulle men samtidigt är det så klart bra att röra på sig.

Önskar er en fin start på er vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.