Välkommen fredag!


Som jag har längtat till denna helgen. Är helt utpumpad och behöver verkligen vila och återhämtning. Det betyder så klart inte att jag inte skall träna för jag skall träna åtminstone lördag och kanske även söndag. Hittills har jag tränat samtliga dagar denna veckan så jag behöver nog minst en vilodag.

Denna veckan känner jag själv att träningen gett resultat. I bland kan man se på både våg och måttband att det händer saker men det är svårare att se med ögonen att det verkligen hänt något! Nu kan jag verkligen se det och det är en sådan skön känsla! Även kläder sitter bättre, vilket är den bästa känslan!

Jag hoppas snart nå mitt andra mål på min lista. Jag gör nämligen alltid en mållista, och för varje gång jag uppnått ett mål så utgår en belöning av något slag! Det behöver inte vara något stort utan bara som en uppmuntran till mig själv som jag själv hittat på och som är i storlek med målet jag uppnått!

Skall ni träna i helgen? Själv tycker jag att det är ett utmärkt tillfälle att träna när man är ledig att lägga kanske 5% av ens vakna tid på träning. Det borde man kunna undvara om man ser på det på det sättet. Jag brukar försöka få det undanstökat det första jag gör på morgonen på lediga dagar. Skönt att ha det gjort och inte skjuta upp det till ”sen” för då är det lätt att det inte blir av!

Önskar er en underbar fredag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.