Veckan som jag sett fram emot! 2 kommentarer


Den här veckan har jag sett fram emot! Vi kommer bli färdiga med fasaden om bara det inte blir alltför dåligt väder och som det ser ut skall det bli fint väder i dag! Att få färdigt fasaden är något vi båda verkligen sett fram emot och en av målbilderna för det innebär så mycket annat roligt!

Fasad av ceder

Det skall bli roligt att få se den färdiga fasaden även emot trädgårdssidan! Det som känns extra bra är att huset sedan är helt vädersäkrat för höst och vinter och det var väl mest det vi oroat oss lite för när fönstren blev försenade! Nu känner vi oss inte oroliga längre för nu är vi så nära färdigställande. Jag är fortfarande helt salig av vad vi lyckats åstadkomma.

Vi har också en hel del firande att göra denna vecka. Jag har en kollega som slutar på onsdag och då blir det kalas!

I morgon så får vi vårt nya larmsystem monterat. Eftersom vi nu byggt ut så behöver vi förstärka vårt larm med fler kameror och larmdedektorer än vad vi har så vi byter ut hela systemet. Det kommer bli toppen och dom har varit här och bytt ut alla skyltar så allting ät tipptopp!

På tisdag skall jag till Senab och titta på lite kompletteringar till vårt kontor och ett bord jag valt ut men ännu inte sett i verkligheten! Det blir roligt! När man lever i en miljö så förändras hela tiden sättet man vill använda det på och just nu vill vi ha några ståbord i vår loungearea, och jag har hittat riktigt snygga bord från Karl Andersson. Borden skall dock vara helt svarta för att passa bra in i vår miljö!

Första oktober står för dörren och då är det höst! Jag ser fram emot hösten och längtar också efter att börja planera för nästa årts blomsterprakt i trädgården. Det är sådant jag pysslar med regniga dagar!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Veckan som jag sett fram emot!