Träningsuppföljning!


Hur har det gått denna vecka? Här kommer min träningsuppföljning. För mig har jag lyckats hålla precis det jag satt upp, men inte ett steg över. Å anda sidan har jag fuskat lite med mat i helgen när vi firade lite, men det får vara ok!

Nu när det börjar bli mörkare och kallare ute håller jag på att slipa på planen för höst och vinter, och då menar jag när det kommer slå om och bli riktigt kallt!

För att hålla mig till min plan så behöver jag tänka igenom den ordentligt så jag vet exakt vad jag skall förhålla mig till. Jag tycker att det är enklare att verkligen få träningen gjord på det sättet. Om jag inte planerat till 100% så finns det alltid kryphål och det är viktigt att man inte försöker hitta dom! Så för mig personligen är det A och O.

Just nu håller jag på att tänka igenom hur jag kan nyttja mitt eget löpband på morgonen innan jobb! Det kräver sitt ”pannben” för mig då jag inte är något vidare på att träna jättetidigt vid 05:00. Tidiga morgnar har jag inget emot men att sätta i gång med träningen så tidigt kräver en gedigen plan och ett ”pannben”! Jag är inte riktigt där ännu! Men att tänka igenom planen hjälper mig framåt!

Jag har gått ner några centimeter denna veckan i min mätning! Det är jag nöjd med. Jag vet att jag har en vecka framför mig som kommer innebära en del firande så jag måste bestämma vilka utsvävningar jag får lov att göra och hur jag skall ta igen det!

Hur går det för dig! Får du till din dagliga träning i form av promenader. Tänk på att en promenad på endast 30 minuter om dagen gör mycket för att hålla sig i rörelse och påverkar din hälsa mycket. 30 minuter kan vi alla avvara varje dag eller hur!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.