Vilken dag och lite annat!


Om ni läste mitt inlägg i morse så vet ni att min dag inte började så bra. Jag började med näsblod. Det innebar att jag gjorde en hastig röresle för att hindra det att rinna ner på mina kläder och det innebar att jag råkade slå ut hela min fulla kaffekoppp över tangentbordet.

Eftersom datorn gick sönder så fick jag lägga allt focus på att fixa en ny dator under dagen. Det innebar att en dator som egentligen skulle gått till en nyanställd, som för övrigt kommer nästa måndag, istället fick installeras för att jag skulle kunna använda den. Med det lilla kruxet att jag fick stora problem med alla lösenord för att ta mig in på alla ställen inklusive min blogg! Puh…..

Jag som hade massor av planer för dagen!

Jag läser också i tidningarna om att alla mataffärer har slut på vissa varor på grund av coronaviruset därför att alla håller på att bunkra upp hemma. Hur gör ni? Jag var själv på apoteket i går och döm om min förvåning när jag insåg att i princip alla värktabletter var slut! Hyllan var helt tom!? Jag köpte mig lite extra hudlotion för det är nog det som jag inte kan tänka mig att var utan! 🙂

Nu har jag varit på promenad med vovvarna och ätit en god middag. Det blev bakad potatis med räkröra. En röra gjord med rökt lax, räkor och löjrom! Väldigt gott!

Nu skall jag försöka inspirera mig själv till nytt blogginlägg nu när jag har en dator igen.

Hoppas ni får en fin kväll!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.