Bygga egna konstverk av loppisfynd!


Denna vecka blev än mer stressig än vad jag ens föreställde mig! Jag som skulle försöka ta det lite lungt. Det har hittills blivit allt annat än just det.

Hur som helst så hoppas jag att ni har en bra morgon! Har ni semester ännu? Jag längtar verkligen till min!

Tänkte jag skulle visa några av mina ”konstverk” för att inspirera er att göra något likande. Jag älskar att gå på loppis och jag gillar porslin. Som ni vet brukar man hitta mängder med fint porslin på loppis och jag kan bara inte låta blir att köpa så jag har börjat göra lite fina ”konstverk” av porslin eftersom jag inte kan motså fint porslin i fina färger! Det finns så mycket fint som ingen vill ha!

Jag limmar helt enkelt i hop olika delar av kaffekoppar, fat, vaser och ljushållare! På det sättet få jag unik inredning att göra fint på bord och i mitt orangeri! Bara fantasin som sätter gränsen för hur det kan blir!

Varför inte duka bordet med ett unikt konstverk, som dessutom har en vas på toppen och fylla med luktärtor!

Jag älskar att pyssla så jag köper hela tiden på mig fina loppisfynd som jag sedan gör fina konstverk av. En dag med dåligt väder när är jag känner för att bara sitta och pyssla. Semestern är som gjord för detta. Dessutom är det ett väldigt billigt nöje!

Jag har dom i en förvaringsbox för ibland hittar man delar man inte riktigt vet vad man skall göra med, man vet bara att dom är väldigt fina!

Så det får bli dagens lilla roliga pysseltips!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.