Mitt sömnadsprojekt i höstmörkret!


Jag fick bara en vild idé igår när det var dåligt väder och åkte i väg till en tygaffär och köpte lite tyg för att sy mig ett par joggingbyxor. Jag kan nämligen inte hitta ett par som jag tycker sitter snyggt. Det blir mitt lilla sömnadsprojekt i höstmörkret. Jag klippte sönder ett par som jag redan har som ser förfärliga ut men som är perfekta i passform.

Köpte tyget. När jag kom hem kastade jag det i tvättmaskinen så att det krymper innan jag börjar sy i det! Köpte ett mönster på en tröja också men det mönstret måste jag göra om lite för i mönstret var tröjan alldeles för lång och hade för långa ärmar. Det bästa är att jämföra med något man redan har som man gillar. Vi får se hur det blir. Det gäller att skaffa sig lite hemma projekt i dessa tider och roa sig med!

Jag måste erkänna att jag verkligen slukades upp av detta. Gjorde varje steg noggrannt så att det verkligen skulle bli fint! Jösses var roligt det var! Vi vår väl se vad det blir! Jag kanske syr en egen hemkollektion! Hundarna är i fara!

Jag var tvungen att åka tillbaka och köpa mer band, då kunde jag inte motstå att köpa tyget med leomönster och glitter. Farligt mycket fint dom har! Detta var verkligen roligt att pyssla med, det farliga är att man glömmer allt annat men det betyder väl att det var väldigt roligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.