Hur mitt sömnadsprojekt har gått!


Ni kanske undrar hur mitt sömnadsprojekt har gått och om det blev något! Tänkte bara jag skulle visa er hur långt jag kommit. Jag är den där personen som älskar att ha massor av projekt pågående samtidigt! Strax innan jul fick jag bara för mig att jag skulle sy ett eget ”mys-set”. Så trött på att inte hitta det jag vill ha.

Så här ser min tröja ut just nu! Älskar den verkligen. Puffärmen blev perfekt. Jag gjorde inte riktigt som det stod i mönstret (inte förvånande) utan jag gjorde en liten variant som jag är supernöjd med. Särskilt när jag ser att flera av vårens kläder kommer med lagda veck på detta sätt! Nöjd!

Collegetröja med glittriga muddar!

Gjorde även en tunnare tröja att ha under. Tröjan fick fina leopardarmar i glitter. Jag tycker båda blev jättefina. Perfekt! Det bästa med att sy själv insåg jag att jag kan själv bestämma hur lång tröjan skall vara. Jag tycker nämligen att merparten av Collegetröjor är för långa och det är helt enkelt inte snyggt. Åtminstone inte på mig! Nu fick jag den precis så som jag vill ha den!

Det som nu saknas är dekorsömmarna vid ärmslut och nedre resåret! Sedan är Collegetröjan helt klar! Detta gav verkligen mersmak. Jag har redan köpt ytterligare ett tyg för nytt projekt! Ni får se senare vad det skall bli. Tycker ni att det är roligt att sy!?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.