Invägning och mätning efter 3 dagar!


I dag börjar allvaret. Invägning och mätning efter 3 dagar! För mig är det viktigt med rutiner om jag skall försöka komma i bättre form. Rutiner är det som skapar enkelheten runt träning och att komma i form. Har man inte rutiner så är det lätt att det blir något annat. Risken är att man blir för hungrig och tar något man inte hade tänkt. Om det blir så tappar man oftast motivationen och det är det planeringen är till för. Att hålla motivationen på topp.

Det viktigaste nu, särskilt i början, är att säga NEJ till något som gör att jag kommer ur min planering. Det kan vara ett möte som måste läggas en tid när jag skall träna till exempel. Av den anledningen är det viktigt att jag planerar varje dag i förväg, och hastigt påkomna planer får helt enkelt planeras så dom passar i min plan. Alternativet är att de skjuts på!

Första invägningen och mätning

Min invägning gick bra. Jag hade gått ner 0,3 kilo på tre dagar, vilket är fantastiskt. Mina mått hade minskat med förbryllande 5 cm. Det är verkligen otroligt bra och det ger mig en pepp att fortsätta. Det är det här som kommer bli så viktigt framöver när vågen visar 0 eller kanske till och med minus. Då kommer måtten bli avgörande och tvärt om. Det är därför jag predikar att göra båda, därför om det är något man behöver nu så är det pepp.

Min dag ser ut så här

05:45 Stiger upp

06:00 Tar morgonens första kaffe

Frukost: 2 kokta ägg

06:00 Jobbar

07:00 Gör mig i ordning för att åka till kontoret

07:45 Kommer till kontoret

12:00 Lunch som består av 2 köttfärsbiffar á 50 gram, haricot verts och fetaost i kryddor

16:00 Åker hem från jobbet

17:00 Intervaller på löpbandet i 30 minuter eller 1 timmas powerwalk (ca 7 km)

18:30 Middag som består av en kyckligfilé med blomkålsris och 1 msk Creme Fraich med fetaost och soltorkade tomater (finns färdig att köpa)

22:00 Dags att sova

Så här ser min första dag ut! Jag kommer inte hinna så mycket mer än att jobba, äta, träna och sova. Det är dom första 2 veckorna som blir jobbiga, det vet jag av erfarenhet. Klarar jag bara dom så kommer resten gå som en dans. Därför är just planeringen av de två första veckorna det viktigaste.

Nu kör vi!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.