Nu börjar träningen på allvar!


Nu börjar träningen på allvar. Nu är det jag som skall komma tillbaka i perfekt form! Den 1 januari börade min hårdträning. Jag funderar på hur jag skall göra med gymmet. Har inte varit där på flera månader. De har infört stränga rutiner med maxantal på personer. Jag skulle gärna vilja träna styrketräning för att komma i form på allvar. Jag har dock inte kommit fram till hur jag skall göra. Gymmet hade gjort stor skillnad.

Träningsprogram 2021

All cardioträning kommer jag definitivt göra hemma och/eller ute. Det är viktigt att vara försiktig i dessa tider.

I morgon är det första invägning och mätning

I morgon är det invägning och mätning som gäller för mig. Jag vägde in mig den 1 januari och mätte min kropp på avsedda ställen och jag har invägning och mätning varje måndag. Så detta blev en kortvecka, men har man en plan så har man en plan och då måste den följas!

Jag har ett väldigt viktig mål med min träning och jag skall låta er veta varför det är så viktigt för mig med träning just nu! Bråttom är det också! Så nu jäklar skall här tränas så det brinner i knutarna.

Jag skall berätta lite om hur jag äter också. Vad jag prioriterar och hur jag tänker! Sedan kan ni ta efter delar eller inget alls. Valet är fritt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.