Baka Semlor och träning! 1 kommentar


I dag tänkte jag roa mig med att baka semlor, men först skall jag ut och springa som det står i min plan. Tänkte att jag skulle låna recept på semlor från Jennys matblogg då jag gillar hennes blogg. Som ni ser har jag länkat till hennes blogg om ni inte tidigare besökt den så gör det! Det finns så många olika recept och något måste man välja och då väljer jag Jenny´s som jag gillar skarpt. Ingredienserna har jag hemma så nu måste jag bara klara av träningen först och sedan blir det bakning! 🙂

Gillar bilden nedan för jag tycker om färgerna på mina små hantlar och blir så snyggt mot mattan i zebramönster som kommer från Christian Lacroix, ni hittar den HÄR! 🙂

bild (4)

Träningen i dag består av löpning och sedan mina armhävningar (jag tränar för att kunna göra 50 st i rad) och några TRX övningar för biceps, triceps, bröst och rygg!

Lovar att visa bilder lite senare hur mina semlor ser ut! Hoppas dom blir fina nu bara..hahahaha. Ha en fortsatt skön lördag!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Baka Semlor och träning!

  • pretty Inläggsförfattare

    Hej Svejs, Det är absolut helt rätt, kunde inte hålla med dig mer. Man måste göra av med mer än man stoppar i sig det är jag det första att skriv under på! 🙂 🙂 🙂 Tack!
    MVH
    Berith