Bloggens planering – synpunker från er läsare!


Jag sitter här nu på måndag morgon. Själv har jag en vecka kvar tills jag börjar arbeta på allvar. Som alltid vid ”terminsstart” eller efter semester så börjar man fundera på hur man kan göra saker och ting bättre!

Jag funderar på vad min blogg egentligen står för. Man säger att man skall skriva om ETT ämne om man vill nå ut till den stora massan, men jag kan bara skriva om det som verkligen ligger mig nära om hjärtat, annars så går det inte. Jag har en inredningsblogg, och inredningen genomsyrar allt jag företar mig. Om jag bakar så tänker jag på i vilken vacker form jag skall göra min paj i för att det skall se vackert ut på bordet. Så egentligen har allting jag gör med inredning att göra, men det smittar av sig på så mycket annat. Sådan har jag alltid varit, oavsett blogg eller ej.

Inredning är egentligen basen för min blogg. Jag kommer blogga mer om alla typer av inredningar och jag skall försöka att komma med med ideér om hur man kan sätta det där extra piffet i detaljer, mer än vad jag gjort hittils. Jag brukar försöka prata mig varm om detaljer. Inredningen kan vara perfekt, men utan de där detaljerna så blir det ändå inte det där lilla sista som gör helheten utan inredningen faller platt. Jag skall tipsa mer om detaljer och var ni kan köpa dom någonstans.

Mina Projekt dom kommer inte undgå er. Jag har som vanligt så mycket planer, och jag vet inte i vilken takt jag har möjlighet att genomföra dom alla, men projekt blir det alltid hos mig för jag har svårt att sitta still. Det är också en del av min personlighet

Pyssel som genomsyrar allt jag gör och har en stor del att göra med just inredning. Jag kommer under hösten att renovera dockhus nummer 2 och färdigställa nummer 1, men det får bli när vädret blir lite sämre på utsidan så att jag inte vill vara i trädgården. Jag kommer fortsätta med mina vackra porslinsbyggen.

Trädgården då förstås. Nu har jag snart mitt orangeri klart. Där och i min nyplanerade lilla köksträdgård så kommer det odlas så att det står härliga till. Inför våren så skall jag planera vad jag skall sätta ut. Innan dess måste allting bli färdigt så jag vet vilka ytor jag kan odla på till nästa säsong. Varje säsong lär man sig något. Vad man gillar och vad man äter mindre av, och därefter får man planera inför nästa säsong. Man blir aldrig en fullärd odlare. Nu i höst skall jag inreda mitt underbara orangeri när det står klar.

Mode ligger hand i hand med inredning. Tycker man om att ha fint i sitt hem så tycker man allt som oftast om mode och de senaste trenderna, det går liksom hand i hand. Älskar att göra reportage om hur man skall tänka när man skall bygga upp t e x en höstgarderob eller hur man skall tänka inför en rea! Gillar att visa min ”dagens outfit”. Kanske och förhoppningsvis ger jag er ideér.

Träning, och inte fet ful och femtio är ett litet ordspåk jag har för min egen del under många år. Jag kommer självklart blogga mer om träning. Jag har själv fått en liten ”släng av sleven” när det kommer till klimakteriet. Jag har nu under vår och sommar fått mera symptom och nu vet jag åtminstone vad det handlar om denna gång så jag kan arbeta utifrån det. Här vill jag inget heller än att hjälpa er eller era anhöriga. Tänk på att det är bra att känna till vad som händer med kroppen när man kommer i klimakteriet. Detta är ett ämne som gamal som ung, man som kvinna bör känna till, för man vet aldrig vem i ens omgivning som drabbas och då kan det vara bra att kunna hjälpa till eller förstå! Att träna handlar om att ta hand om sig själv.

Klimakteriet är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat för jag vill inte någon skall hamna där jag hamnade och hänger samman med träning. Vi är i olika faser i livet och om det kommer jag fortsätta att skiva i kombination med träning.

Recept – Bakning och mat kommer alltid ha en central del i min värld. Älskar att baka och älskar att laga mat så jag hoppas inspirera er med fler recept fram över och lägga dom till samlingarna. Skall på ett mer strukturerat sätt lägga alla recept så ni lätt kommer åt dom. Även detta har egenligen med inredning att göra

Hundar – mina underbara Cavalier King Charles Spaniel kommer alltid ha en central plats i mitt liv. Hos mig firar vi deras födelsedagar med tårta. De sitter vid matbordet när vi äter. De är med överallt och kommer alltid titta in titt som tätt. Ni har till och med sett dom som gästbloggare i bland. 🙂 🙂

Så sammanfattningsvis så är det inredning som min blogg handlar om fast med lite olika stick-spår. En touch av min personliga still men även av andra stilar. De ämnen som är komplement till min blogg är just träning och hundar! För att de är en så stor och central del av mitt liv och jag skulle inte kunna utesluta det för då skulle det inte bli en personlig blogg, och jag tror trots allt att det är det som är roligt att läsa om. Har jag fel så låt mig gärna veta.

Om ni har synpunkter eller vill tycka till så blir ingen gladare än jag. Ni kan vara anonyma och skicka mail till [email protected] om ni inte vill posta kommentarerna på min blogg. Det går bra vilket som!

Hoppas ni har en skön start på er måndag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.