Hallonsmoothie som ett perfekt mellanmål


Nu när jag kämpar med att gå ner några kilo lite snabbare för att få lite extra pepp så försöker jag hitta mat och mellanmål som verkligen är goda! Det är klart att man alltid gör, men just när man skall gå ner lite grand så är det en extra utmaning. Det är viktigt att det jag äter verkligen är gott. Därför tänkt jag tipsa er om Hallonsmoothie som ett perfekt mellanmål. Härligt fräsch, nyttig och supergod!

Hallonsmoothie med apelsin
recept på hallonsmoothie
Världens godaste Hallonsmoothie

Allting handlar så klart om ingredienser, men jag undviker konsekvent alla lightprodukter. Jag anser också att det är bättre att äta produkter med vanligt socker än ersättningsmedel. Där vet jag att många har åsikter, men detta är min ståndpunkt och har alltid varit tills någon annan lyckas övertyga mig om något som är bättre eller lika bra!

Hallonsmoothie, 2 personer

4 dl Vaniljyoghurt (Valio)

1 nypressed apelsin med saft och fruktkött

2 dl dl frysta hallon

Gör din hallonsmoothie så här:

Dela apelsinen i två delar och pressa ut all saft och se till att mycket av fruktköttet kommer med. Allt skall ner i smoothien så att inget går tills spillo. Här finns nyttiga C-vitaminer att hämta. Perfekt denna årstiden.

Lägg alla ingredienser i en mixer och kör på full fart tills allting har blandat sig ordentligt. Häll genast upp i fina glas! Njut! Finns inget godare mellanmål. Detta mellanmål har allt. Det är gott, nyttigt och superfräscht.

Min filosofi är att det skall vara enkelt och inte innehålla massa ingredienser som ingen människa har hemma eller som är superdyra. Den här Hallonsmoothien innehåller 196 kcal.

recept på hallonsmoothie
Hallonsmoothie ett perfekt mellanmål

Jag tar alltid hallon direkt från frysen och lägger apelsinerna i kylen. Då blir den kall och otroligt god! Man kan självklart alltid dekorera med citronmeliss, men nu hade jag tyvärr ingen hemma!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.