Världens godaste pasta helt vegetarisk 5 kommentarer


Härom dagen gjorde jag en helt underbar pasta. Faktiskt en av de godare jag ätit på länge med ruccola, soltorkade tomater, valnötter och mozarella.

Recept Pasta med valnötter, soltorkade tomater, ruccola och mozzarella, 4 portioner

IMG_4236

500 gram pasta

1 dl valnötter

1 msk olivolja

5-8 st soltorkade tomater (som legat i olja och runnit av)

2 vitlöksklyftor som du hackar i bitar (inte pressar då blir det för stark vitlökssmak)

1 påse ruccola (ca 65 gram)

1 påse mozzarella (ca 250 gram)

 

Koka först pastan. Under tiden hackar man vitlöken fint och fräser den tillsammans med de grovt hackade valnötterna i en panna med olivolja.

Rör sedan ner den färdigkokta pastan och blanda även i ruccola och smaksätt med salt och peppar och blanda alltsammans ordentligt.

Strö sist mozzarellan över alltsammans när du dragit av stekpannan från värmen.

Servera med färskt morotsbörd

IMG_4335

Snabbt, enkelt och verkligen supergott! Något jag varmt kan rekommendera!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Världens godaste pasta helt vegetarisk