18 dagar fokus på träning och mat


Så hur har det gått med mina 18 dagars fokus på träning och mat! Det har faktiskt gått över förväntan. Det första dagarna bara ”rann” det av mig det som min kropp samlat på sig i form av vätska. Det gör att man får en ”pepp” av att det åtminstone känns som om man förlorar massa vikt.

Jag känner mig väldigt mycket bättre och har försökt att träna något varje dag, även om jag inte kommit iväg till gymmet så många gånger som jag tänkt så var hela tanken med dessa 18 dagar att återigen komma in i mina rutiner! Det är det som är så viktigt. Det lägger hela basen för hur man tänker runt mat och träning.

Nu slutar jag så klart inte, utan jag har faktiskt tänkt att fortsätta hela semestern med samma tänk, och jag gör inga avbrott, däremot tillåter jag mig att ta en bit jordgubbstårta på midsommar, men inte så mycket mer än vanlig mat! Man få välja det man helst av allt vill ha, och välja BORT det andra. Det är det som är viktigt.

Så nu satsar jag på rolig matlagning över midsommar men träning som motsvarar det jag stoppar i mig.

Jag har dessutom gjort en liten beställning på nätet med lite fina reaplagg och hoppas nu att dom skall sitta fint, men det återstår att se! 😉 På torsdag denna veckan har jag lovat en kompis att visa henne på gymmet hur man tränar styrketräning så lite gym blir det allt denna veckan också!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.