Äntligen lite träning på gymmet


Äntligen i gång igen, kan knappast beskriva hur bra det känns. Jag gjorde mitt första löparpass i lördags som gick superbra efter 1,5 veckas uppehåll! Äntligen känner jag att jag är på G! Så var det mina mål då. Det är lika viktigt att ha mål som att träna.

Tog inget foto på gymmet i dag men jag använde mitt nya set jag fick när jag fyllde år!

IMG_1216

Jag vågar påstå att det är mycket lättare att känna sig motiverad om man har mål att sträva emot. Gärna någon belöning också som man själv bestämmer. Mindre belöning vid enklare mål och lite större vid större mål!

Det är också lika viktigt att ha kortsiktiga mål som långsiktiga, och det är viktigt att ha olika grader på målen, det vill säga, några som är lättare att nå och några som är lite svårare. Nu skall jag fortsätta skissa på mina.

I dag när jag kom hem så blev det kassler med kantareller och kantarellsås, blomkål och potatis. Det är också min lunch tills i morgon. Perfekt när man planerar maten så slipper man ägna tid åt att tänka på det under veckan!

Nu skall jag ta en dusch och sedan skall jag måla nytt nagellack på mina naglar. Jag har ännu inte bestämt mig för vad det blir….det får ni se när det är klart!

IMG_0903

Lutar lite åt rosa tror jag! 🙂

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.