Tips hur du mäter din runda!


Så här ser min löprunda ut som jag springer de flesta gånger. Jag tycker nämligen att det är bättre att springa en lång runda än korta rundor varv efter varv. Här nedan har ni länken till att mäta era egna rundor, skriv bara i en adress som ni vill ha och så kommer kartor upp. Sedan är det bara att sätta i gång.

Jag gör alltid långa rundor till förddel från de korta rundorna. De korta ger bara möjlighet att tänka efter om man är trött. Ibland ber jag Stefan skjutska mig i en riktning som är drygt en mil och så får jag springa hem. Utan möjlighet att ta mig hem på annat sätt! Bra för psyket tycker jag. Det har hänt en och annan gång att jag ångrat mig, men utan telefon är det svårt, och att gå är inget alternativ det tar bara längre tid! 🙂 Sådan är jag! 🙂 Här nedan ser ni min runda som jag oftast springer.

karta 10 kilometer

 

Löprundan går vi Amhult Centrum ner till Hästevik och igenom skogen och ut vid Torslanda Hallen sedan gör jag en sväng åt Torslanda Kyrka och hem igen längs raksträckan. Hur gör ni när ni gör löparrundor? Ni vet väl att ni kan använda kartorna om ni går in på www.iform.se perfekt sätt att mäta upp sin runda.

Sedan använder du bara pilarna och du kan backa. Försök dig framåt så lär du dig snart hur du skall göra! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.