Dag 2 – Playitas


Idag är det upp tidigt, vi har båda grym träningsvärk, men vi får väl mjuka upp oss lite extra idag. Nu skall vi ta dagens första kopp kaffe för att sedan ta en joggingtur.

Solen håller på att gå upp här i Playitas och från fönstret kan vi se att några redan börjat sin dag genom att springa på områdets tracks, som vi ser från fönstret med havet i bakgrunden.

Omgivningen är väldigt kuperad som ni ser på bilderna, så det finns möjlighet till det mesta här.DSC00420 DSC00419 DSC00418 

Nu skall vi göra oss träningssnygga och ta på oss dagens träningskit, själv har jag bränt mig då vi hade combat och streching i solen i 2 timmar i går….så idag blir det långa byxor fast i annan färg! 🙂

Gårdagens middagsbuffe har ni här nedan! Först kvällen var både jag och Helene väldigt trötta och kunde inte riktigt hitta något gott att äta. Igår var vi piggare och insåg att de är inte jättebra på att laga mat. Vi har båda varit på ” all inclusive” förut där de haft grym mat. Det kan man inte säga här, men vi har bara ätit 2 dagar ännu. Frukosten däremot är bra, men så fort man tar något lagat t e x äggröra så är den jätteäcklig!!! Så för er som skall boka, boka frukost endast…men jag återkommer mer om detta då vi får följa upp det hela.

 

DSC00429

Efterrättsbuffén är fin, men vi är ju duktiga och äter frukt istället!!! 🙂

DSC00430

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.