Det går så sakta…


…men säkert neråt. Ja så var det då måndag igen…tiden bara rusar fram och jag tycker inte jag hinner mycket på veckorna. Just nu känns inte själva invägningen så rolig för det går så himla sakta. Jag har gått ner 0,3 kg denna veckan och egentligen är det inte så dumt alls, men det känns som det går med myrsteg. Jag har gått ner 2 centimeter och gått upp 0,5 centimeter på biceps så summa kardemumma så blev det 1,5 cm.

träning9

Jag hade som mål att gå ner 0,5 kg i veckan för att jag just vill att det skall hålla över tid. Vikten har stått helt still i 2 veckor så lite frustrerande blir det även om jag hela tiden går ner i centimeter. Jag omfördelar fett och muskler men hjärnan har som jag sagt tidigare i bland svårt att förstå.

IMG_2728

 

Denna veckan är det träning  som vanligt och det gäller nu mer än någonsin att inte tappa sugen. Jag vet att jag är på en platå och jag kommer bli så himla glad när det släpper och jag måste ha tålamod fram tills dess. Men visst är människan konstig, man kan lägga på sig under många år, och sedan när  man skall ta tag i det så vill man att det skall ske på några veckor eller ett par månader och man blir otålig att det inte sker snabbare det som tagit år och åter år att lägga på sig. 🙂

Nu är det pannben som gäller, se till att jag blir starkare, att jag lägger på mig mer muskler som väger ännu mer, och som under en tid kommer göra att jag kanske ser ”bulligare” ut med allt fett utanpå, men se det skiter jag i för jag skall ta mig igenom denna period. Jag skall träna som en galning fram till jul, sedan skall jag ha en veckas träningsuppehåll och vila och sedan skall jag ”på´t igen”. Jag skall bli en smalare, starkare, snyggare version av mig själv!!! Så det så!!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.