Träning och nytt träningsset! 2 kommentarer


I går var jag lite på stan och kikade på kläder och bland annat köpte jag mig ett nytt tränings-set. Det var en del av det löfte till mig själv när jag nått till ett visst mål. Det går åt en del kläder när man tränar 4-5 gånger i veckan och jag behövde både en ny tränings-BH men även nya byxor och linne att byta med.

När jag köper tränings-BH så köper jag alltid Casall´s bäst i test BH. Dels för att den sitter så skönt och det är en mycket viktig del, men också att den håller brösten på plats för det är viktigt när man håller på med löpning och annat som annars påfrestar en hel del.

Så denna gången blev det en blandning av kläder i svart. Linne från Stadiums märke SOC, BH från Casall, och träningstights från NIKE.

Träning11

Nu skall det inte dröja så länge tills jag kan börja räkna 6-pack på magen…jag allt är ju relativt så klart men låt säga slutet på januari hoppas jag! 🙂

IMG_2661

I morgon blir det provträning i detta nya set får vi se vad jag tycker. I morgon är det invägning och mätning igen och vi får väl se hur det har gått för lilla mig. Jag tror dessvärre att det är centimeter och inte kilo som får tala i morgon!  🙂

Hoppas ni får en fantastisk kväll. Jag har precis varit och handlat mat till ännu en träningsvecka efter en skön dag på stan där jag träffat min väninna Sigrid. Fantastiskt kul att få träffa henne igen efter lång tid då hon bor i Scottland men samma glädjestråle som alltid!

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Träning och nytt träningsset!