En vecka med massor av undantag!


Denna veckan har verkligen varit en annorlunda vecka. Det har verkligen varit en vecka med massor av undantag flera dagar i rad. Dels så fyllde jag år i onsdags vilket innebar en del undantag avseende min diet. Dessutom blev jag utbjuden på middag på kvällen vilket innebar stora undantag och jag fick välja var och vad jag ville äta. Som om inte det vore nog så hade vi en avtackning på jobbet på torsdags kväll och det innebar ännu en middag på restaurang. När fredagen sedan kom och jag kom från jobbet så bjöd Stefan på det mest underbara sushi och så här har min vecka varit. I stället för 6 träningsdagar av 7 så blev det totalt 4 träningsdagar. I bland får man helt enkelt göra undantag och denna veckan har varit en sådan vecka. Men efter regn kommer solsken, det vill säga efter en vecka med för mycket gott så kommer en vacker vecka med skärpning!

Träningsprogram och armhävningsutmaning och plankan
En vecka med massor av undantag!

Har gått ner 5 cm trots detta

Hur har det då gått! Man kan säga att vikten står helt still vilket jag är OTROLIGT tacksam över. Jag var helt övertygad om att jag skulle gå upp, men så är faktiskt inte fallet. Måtten då? Jag har faktiskt gått ner 5 cm så det var på gränsen att jag hjulade i morse av lycka. HELT fantastiskt med tanke på hur veckan sett ut.

Nu väntar en vecka med strikt kost och mycket träning! Men det känns faktiskt väldigt bra för jag har bara roat mig i förra veckan. Längtar faktiskt till min salladslunch hur konstigt det än kan låta!

Detta är ett bevis för att man kan göra undantag om man bara ha kraften att sedan gå tillbaka till det man har bestämt! Plötsligt känns det helt självklar!

Önskar er en ljuvlig vecka och för mig blir det träning i dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.