Första träningspasset och en julklapp till mig själv!


Nu har jag efter ett antal veckor och månader varit skadad. Den senaste skadan var när jag olycklig vrickade båda fötterna och har därför hoppat på kryckor ett tag. I dag tog jag mod till mig och begav mig ut på en Powerwalk…eller det började så i alla fall, men efter en stund bestämde jag mig för att försöka jogga sakta sakta! Det gick bra men mycket långsamt då jag fortfarande har lite ont, men ont måste det göra lite grand så jag bestämde mig för att jogga/powerwalka varannan kilometer! Gick bra men det kändes!

Har gett mig själv en julklapp vilket var en 3 månader lång abonnemang på viktklubb! Ett perfekt ställe att registrera allt du äter och dessutom har nu Mårten Nylén gjort träningsprogram, ni vet han som är en av tränarna i Biggest Looser. Roligt och pepprande! Nu måste jag verkligen sätt i gång med min träning och jag skall ner totalt 10 kilo. Så nu vet ni det! 🙂 🙂

DSC00793

I morgon bitti så skall jag mäta och väga in mig! Jag tycker själv det blir roligare då när man verkligen ser förbättringar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.