Fredagsmys?


Känns som om veckorna bara rusar fram. Hur gör ni för att hålla era träningsmål? Själv försöker jag fokusera på det stora målet när jag någon gång tappar konceptet! Alla dagar är inte bra träningsdagar. Men som exempel när jag blev sjuk i för två veckor sedan då var min första tanke ”shit nu kommer jag inte nå mitt kortsiktiga mål”, men så ändrade jag tanken och tänkte att 1 vecka spelar faktiskt inte någon roll utan håll fokus på den långsiktiga målet och tänk på det!

Samma sak när jag vill ta en fika fast jag redan ätit mellanmål, då fokuserar jag på hur coolt det faktiskt är att säga nej tack! Jag upplever inte alls att mina arbetskamrater försöker truga på mig någon jag inte vill ha, jo på skoj kanske!

I alla falls så är det fredag i dag och jag skall köra mitt fredagsmys på gymmet. Sedan skall jag hem och laga en god Paella. Det är en av de godaste maträtter jag vet!

Just nu ser jag också hur jag blir smalare och får mer muskler, men vågen går sakta men säkert uppåt. Jag känner mig inte orolig för jag vet att jag lägger på mig muskelmassa som är motsatsen till alla dieter. Men utan tillräckligt med både kolhydrater och protein så kan man inte bygga muskelmassa effektivt. Det är maten ihop med träningen som långsiktigt kommer hjälpa mig att nå mina högt ställda mål och jag känner mig så fantastiskt glad att det går så himla bra med min träning just nu.

I kväll blir det ben, rumpa och rygg på gymmet! Stora muskelgrupper är bra att fokusera på så man bygger mer muskelmassa om i förlängningen bränner mer fett.

träning

Så tänk på det, när det känns hopplöst och du inte märker att du går ner så mycket som du vill. Försök fokusera på dina långsiktiga mål och se till att du inte sabbar din möjlighet att nå dom. Ha karaktär, var tuff och träna enligt ditt upplagda schema och ta dig förbi alla eventuella bumps på vägen. Skulle du falla för en enstaka frestelse, res dig upp och gå vidare och titta mot din stora mål för när du kommer lite länge på vägen kommer du bli enklare och enklare och mer peppande när man ser vad man uppnått!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.