Gymkort införskaffat!


Äntligen har jag det i min hand. Mitt nya gymkort! På lunchen i dag när jag gick för att köpa mig en sallad så slank jag in på gymmet för 3:e gången på 7 dagar, för att se om någon kunde hjälpa mig lösa mitt problem denna gång. I dag gick det bra! Tydligen har dom nyligen startat med friskvård för företag och dom visste inte riktigt hur de skulle hantera det. Men idag fanns personal på plats!

Jag sa glatt, att hade ni inte löst det idag, så hade ni inte blivit av med mig. Hur många gånger skall jag behöva komma innan jag FÅR köpa ett gymkort, skojade jag! 🙂 🙂

Tur var väl att det funkade i dag, för i morse rafsade jag ihop mina träninsgkläder och lyckades som omväxling få med mig allt. Så nu var det väl också tusan om jag inte skulle kunna få mitt gymkort också! Känner mig SÅ peppad!

Så JA, jag har faktiskt för avsikt att få mina 30 minuter avklarade i dag. Det kommer så klar bli mer än 30 minuter, men om ni minns så får man inte använda den tiden för att spilla över på någon annan dag. Då fuskar man, och ingen vill väl bli tagen för fusk! 🙂

I dag blir det gammal välkända träningskläder, för en del som är viktig är att känna sig bekväm och det gör jag i dessa kläder!

Så hänger ni på? Har ni gjort 30 minuter i dag! Vi kör 30 minuter om dagen denna veckan och inget fusk! 🙂 🙂

Ha en fin kväll! Nu kör vi!!!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.