Hudvård från Emma S! 1 kommentar


För en dryg månad sedan köpte jag nya produkter för ansiktet ur Emma S hudvårdsserie, och nu när jag testat det så måste jag säga att jag verkligen gillar det och kommer fortsätta att köpa detta! Min hud mår bra och vad som är ännu bättre är att jag gillar känslan av den mjuka krämen man tvättar ansiktet med och som gör att huden känns mjuk och ren efteråt. Dessutom är det inte superdyrt!

DSC07364

I övrigt så använder jag alltid hudlotion till hela kroppen, och jag har använt ACO från apoteket utan parfym sedan jag var 18 år och jag smörjer alltid in hela kroppen efter varje dusch och jag tycker om denna lotion för den går lätt in i huden och den luktar inte vilket gör att jag kan anväda vilka dofter jag vill i övrigt! Detta kan vara ett skäl till att min hud är fin trots min ålder (47 år) och inte har några direkta ålderstecken någonstans! 🙂 Så just min hudlotion från Apoteket kommer jag aldrig byta ut, dessutom har den också ett bra pris!

DSC07365

Jag tror inte man behöver köpa dyra produkter, men man behöver välja ett märke som man tror någon med eftertanke har gjort, jag skulle kunna tänka mig att Emma S som jobbat som modell i många år har den erfarenheten som krävs av bra produkter! Själv valde jag dessa tre produkter för ansiktet som jag nu haft i en månad, en som tar bort smink för ögonen som är som en mjuk kräm, en som man tar bort resterande smink med, och sedan en kräm som man tvättar ansiktet med som man tar lite i handen och tillsammans med vatten gör rent ansiktet. Superskön och mjuk känsla precis som jag vill ha! Jag visade er detta när jag köpte det men det har varit svårt att säga något om det innan jag testat ordentligt och nu vet jag att jag kommer fortsätta att använda det. Jag skall faktiskt titta nästa gång vad det finns för mer produkter i Emma S serie!

Själv känner jag att det är en hel skog av produkter där ute och då måste man ta fasta på någonting och jag tycker det känns bra att köpa något som en svensk tjej har gjort och har tagit fram.

I går körde jag ben och rumpa på gymmet, och innan själva träningen så körde jag back intervaller på löpband. Det är nyttigt för löpningen att träna backintervaller. Själv är jag stark i backar mest för att jag verkligen gillar hård träning så det fungerar för mig, jag går på vilja när jag inte orkar längre! Då kopplar min hjärna om och jag har minst 20 % kvar som bara går på ren vilja. Men det där är olika! 🙂 🙂 Kanske har att göra med att jag tränat stora delar av mitt liv och jobbat som instruktör. Då måste man förstå var någon annas gräns går och för att veta det så  måste man testa sina egna gränser rejält!

gymmet

I kväll blir det träning igen och idag blir det bl a bisceps, och axlar, men även mage!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Hudvård från Emma S!

  • pretty Inläggsförfattare

    TACK Anna, tycker själv att det är viktigt att man testar produkter och skriver vad man själv tycker när man anvädt dom för det finns så mycket produkter ”där ute” att man drunktnar i alla märken och all reklam. Tänkte att det är säkert fler som känner som jag. Ja Emma S är verkligen vacker och fräsch och jag håller med dig om att Body Shop har också mycket bra produkter.
    Kram Berith