I går gick jag över 21000 steg totalt


I går lade jag upp min träning på ett bra sätt. Jag började med att springa och powerwalka på mitt löpband i 30 minuter tidigt på morgonen. På så sätt har jag gjort basen för träningen. Sedan blev det en lunchpromenad på 30 minuter och på kvällen efter middagen så tog jag Boss med mig och vi var ute och gick i 70 minuter. Så i går gick jag över 21000 steg totalt.

I går gick jag över 21000 steg totalt

Att sprida ut träningen över dagen på det sättet är ett perfekt sätt att verkligen få till rörelse under dagen. 30 mintuer på morgonen och 30 minuter på lunch känns nästan inte. Det var först på kvällen när vi började närma oss hemmet som jag kände i kroppen att den fått jobba hårt. Härlig känsla. Då kan man sätta sig i en fåtölj när man kommer hem utan något dåligt samvete och bara njuta av att sitta där. Det gjorde jag i går.

Boss ville gå och lägga sig redan klockan 22:00. Då kurade han ihop sig och somnade på en gång. Det är inte så ofta han får en ensam-promenad med mig. Det beror på att Fonzen har ont i foten så han fick stanna hemma med Stefan. Boss kan gå lite längre än vad Fonzen kan och framför allt vill.

Mitt mål med veckan är att gå minst 15000 steg om dagen den här veckan. Jag försöker sätta upp mål för varje enskild vecka då jag fungerar bättre när jag har något att jobba emot! Det blir roligare då! Vad har ni för rörelse mål i veckan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.