Invägning efter en vecka med hård utmning och före- och efterbilder!


Denna vecka som passerat har inte varit att leka med. Min utmaning var tuff och på snudden till omöjlig men jag fixade det! Det är mycket ”pannben” i att gå upp klockan 05:00 och köra ännu ett löppass när man redan har kört 4 tunga pass på gymmet samma vecka. Men jag fixade det och känner mig stärkt av vetskapen att jag klarade det.

Invägningen blev återigen en vecka med 0 kg i nergång men min kropp säger att det har hänt massor. Det är detta som också är en del av den ”pannben” övning som det innebär i början när man skall byta ut massor av fett mot muskler. Även om man som jag vet om det, så är det i bland svårt att övertyga sin egen hjärna om detta. Jag har gått ner 5 cm på mage och höfter.

IMG_2483

Jag har gått ner 5 centimeter och jag vet att vissa veckor kommer bli tuffare än andra, men jag vet vad jag ser med blotta ögat och här kommer än en gång mina före- och efterbilder jag tog i lördags. Svårt det där att få till bra bilder för att jämföra. Det också framför allt på ryggen jag blivit av med mycket.

Före 3 sept

Efter 7 oktober

Nu har jag tagit bilder men andra skor också för jag måste säga att det kändes lite konstigt att ta på sig högklackat i bara fötter så här på höstkanten! 🙂 🙂 Men vad gör man inte för jämförelsens skull! hahahah

Har en liten utmaning denna vecka till mig själv som jag startade i går söndag. Utmaningen är att göra plankan varje kväll. Det skall vara tre plankor som är 60 sekunder långa och med 60 sekunder vila mellan. Varje dag hela veckan.

Väskan står packad för träning i kväll och denna veckan blir troligen vilodag på tisdag. Vi kämpar på!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.