Klimakteriet och M magasin!! 2 kommentarer


Jag är med i M magasin denna veckan, nämligen Nr 3. M magasin har gjort ett repotage om mig och min berättelse om när jag kom i klimakteriet. Jag tycker nämligen att man skall prata mer om det!

Det är viktigt att människor där ute inte känner sig ensamma. Jag hittade en väg och jag önskar att jag kunde få andra kvinnor där ute att förså hur enkelt det är, men det tog mig flera månader, en del av oss kvinnor där ute kanske inte alls hittar lösningen! Jag önskar jag kunde hjälpa dom. Så om ni som läser detta har ett forum där ni behöver hjälp med pepp och information så ställer jag gärna upp. Maila mig i så fall på [email protected]!

Jag vill verkligen hjälpa andra i samma situation och om jag kan hjälpa en endaste människa så blir jag glad men jag önskar jag kunde hjälpa många många fler! Köp tidningen för den är verkligen jättebra tycker jag.

För er som just hittat hit så skriver jag med jämna mellanrum om just klimakteriet då jag tycker det är en så viktig fråga, och när jag behövde hjälp var det inte ens någon som förstod att det var klimakteriet trots att jag var hos 3 olika läkare. Jag själv hade inte en tanke på det!

Ha en mysig kväll!! Puss och kram!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Klimakteriet och M magasin!!