Måndag är lika med träningsuppföljning


Måndagar för mig är lika med träningsuppföljning. Det innebär för mig personligen invägning och mätning och denna morgon. Det visade det sig att veckan resulterat en nedgång med totalt 10 centimeter på de ställen jag mäter. Inget anmärkningsvärt men ett bra resultat som jag känner mig oerhört nöjd med.

Oslagbart att både väga och mäta när man vill nå sina mål

Det är nästan alltid så här att när man både väger och mäter sig. Då hjälper de båda måtten till att hålla motivationen uppe för när vikten står still så går måtten ner! Därför är kombinationen oslagbar! Jag skall tillbaka till min fina form jag hade när jag fyllde år sist och mina resultat pekar på att det går jättebra just nu!

Träningsväskan är redan packad och likaså mina matlådor! Just nu känns det som om jag håller på med allting samtidigt så jag måste säga att jag ger en eloge till mig själv att jag orkar och hinner med allt. I helgen har jag fokuserat på att lägga in produkter i webshop samtidigt som jag har ytterligare gjort fint i mina garderober. Varit på IKEA och köpt förvaring och håller på att styra upp allting här hemma.

Denna veckan på torsdag skall jag dessutom upp till Mariestad för att uträtta lite ärenden till min mamma! Det blir en snabb resa fram och tillbaka över dagen. Det betyder att jag måste ta igen den träningen någonstans och det är lite här jag kämpar just nu. För mig är det viktigt att just nu prioritera mig själv om jag skall lyckas med mitt mål.

Hoppas ni får en fantastisk start på er måndag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.