Min mjukstart!


I går hade jag en vilodag från min träning eftersom vi hade lite festligheter inplanerade. Jag kan säga att jag utan att överdriva gick ca 1,5 mil i går på grund av att jag sprang omkring och gjorde i ordning allt som skulle fixas inför vårt lilla firande!

I dag är jag verkligen trött, men glad, och det är så klart även träning på schemat idag. Precis som jag sa tidigare så är det bara en liten mjukstart inför semesterna så att jag skall komma in i bra rutiner. Heller göra lite varje dag än inte göra något alls.

Nu är mitt mål att denna veckan göra lite små insatser varje dag. Det består av bland annat löpning om ca 3 km. Jag har inte sprungit på länge och behöver den lilla rundan för att känna på och sedan lite övningar på det! Vill man inte försöka sig på att jogga så är promenader utmärkt men låt oss komma överens om minst 30 minuter om dagen i promenadlängd så har vi alla en mjukstart. Är ni med på det?

Det kommer kännas bra att ha gjort något! Fokusera på det denna veckan att röra på sig minst 30 minuter om dagen.

Jag strävar efter att gå ner några kilo i sommar och att komma i gång med min löpning lite grand, men jag kommer inte stressa på utan jag kommer som omväxling ta det i ett bra och lungt tempo (säger jag nu i alla fall)

Så lite träning varje dag och har lagt in styrketräning på schemat som jag har tänkt att visa er i nästa vecka för jag måste få lite tid och det får jag när jag har slutat jobba och har semester!

Jag har tänkt varva med lite benövningar här hemma framför allt med en skivstång, och även övningar för överkroppen, men i hemma miljö och på ett bra sätt bygga upp kroppen under sommaren.

Oftast är det så att när sommaren kommer så vill man inte gå till gymmet och då får man helt enkelt ta med sig gymmet hem. Man behöver ingen avanserad utrustning utan det räcker med några få vikter, en skivstång och ett TRX band!

Hur som helst så skall jag visa er om någon vecka när jag äntligen får min semester!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.