Mina framsteg och ny vecka!


Denna veckan har då endast bestått av löpning och långa promenader. Jag tycker att det har gått förvånansvärt bra, och dessutom har jag gått ner 1 kg denna veckan. Har minskat i mått framför allt runt mage och midja så jag kan inte klaga. Känner mig på väg mot mitt mål mer än någonsin. I går var det som bekant alla hjärtans dag och efter allt enträget kämpande så blev jag förstås superglad när jag fick en fin tårta och dessutom en present i form av en resa, en resa till varmare land delvis med träning! Wow! Blev så himla glad.

Det blev dessutom en extra pepp på vägen för det är klart att man vill vara snygg när man skall strosa omkring i bikini åtminstone mitt på dagen. Om jag känner mig själv rätt så blir det mycket träning den veckan. Det finns inget bättre än att träna när man är på semester och inte kan göra så mycket annat för att man inte är hemma, och när man inte tränar så kan man vila sig och där emellan så serveras maten på dukat bord! 🙂

Denna veckan fortsätter jag med min löpning och långa promenader och på torsdag skall jag tillbaka till läkaren som ännu en gång skall titta hur det går med framstegen med min arm. Har alltså en nerv i kläm i vänster arm som jag slagit i hårt i våras, men trodde det skulle gå över av sig själv…och det blev bara värre.

Haha…så allvarlig jag ser ut på fotot….det är jag nästan aldrig! 🙂

IMG_4112

Hoppas ni får en fin måndag!
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.