Mitt fokus min träning och kost!


Just nu är mitt fokus min träning och min kost. Visst är det konstigt att det kan gå från att man inte får ihop vardagen till att allting bara klaffar. Jag känner mig otroligt motiverad och vågen visar i rätt riktning. För mig känns det fantastiskt att dessutom kunna jobba på kontoret igen. Att slippa jobba hemma. Nu kan jag planera min dag. Arbetet får en mycket tydligare början och slut och det är det som i sin tur gör att träningen passar in så bra på kvällen. Så som den alltid tidigare har gjort.

Nya löparskor till mig för träning

Fördelar med bra kosthållning

Mina blodsockerfall som jag i bland får har plötsligt försvunnit och det känns också så fantastiskt. Jag känner mig helt enkelt mer hälsosam trots att det inte handlar om speciellt stora förändringar eller uppoffringar! Jag planerar vad jag skall äta och hittills har jag haft med mig en matlåda varje dag till jobbet. Det skulle inte vara någon fara om jag inte har det för vi har en Picadelli precis runt hörnet där man kan plocka det som är nyttigt och bra och inte det som någon annan väljer om man köper en färdig sallad.

Jag varar min träning

Jag varvar min träning med att göra en tuff powerwalk i veckan och resterande i vanligt power walk-tempo. Jag tar tiden en av dagarna. Det i sin tur gör att man får upp kontidionen utan att springa. Just nu kan jag inte springa för mitt knä så jag sparar på det genom att i stället gå vilket fungerar precis lika bra. Min runda varje dag är 8 kilometer. Jag har ingen brådska att börja springa. Just nu är promenader väldigt skönt efter en dag på jobbet! Det viktiga är att jag rör på mig varje dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.