Mer tips om att skaffa husbil och tillbehör


Vilken helt underbar måndag vi haft. Här står solen högt på himlen och jag har just kommit in från en 70 minuter powerwalk. I dag gick det så fantastiskt bra och jag känner mig så lycklig över det. I dag tänkte jag ge er mer tips om att skaffa husbil och tillbehör som är perfekta när man skall ut och åka med sin husbil. Om ni läser mitt inlägg från i går HÄR så berättade jag där vad vi köpte i går till vår husbil. I dag ha Stefan skaffat lite små men praktiska detaljer.

En mini-gasolflaska för speciella tillfällen

Stefan köpte en liten flaska med gasol. En sådan flaska räcker till gasolgrillen i ungefär 2 timmar. Alltså perfekt för något tillfälle när man inte har gasol eller vill ta med grillen någonstans dit man inte vill släpa en gasoltub.

Miniflaska med gasol
Gjutjärnsfat
Gjutjärnsfat som passar perfekt till grillen

Dessutom köpte han ett litet gjutjärns fat som man kan använda dirket på grillen. Som exempel så stekte Stefan ett ägg. Grillen vi köpte två brännare så man kan allstå ha två gjutjärnsfat. Steka ägg i den ena och bacon i den andra. Eller man kan använda dom och steka pannkakor i, det är bara fantasin som sätter gränsen. I vanliga fall så kan man använda gjutjärnsfaten som uppläggningsfat och behöver inte vara orolig att något fat blir förstört som inte tål värme.

Det var bara lite små roliga tips som man kan använda till väldigt mycket! Det gäller att planera så man inte känner sig begränsad på något sätt! Så himla kul detta med vårt äventyr med husbil. Jag ser så mycket fram emot detta.

Det får bli dagens roliga tips!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.