Ny träningsplan!! Nu kör vi!


Nej nu måste jag ta tag i min träning ordentligt, nu finns inga ursäkter när sommaren och delvis semester är här! Även om jag sprungit någorlunda kontinuerligt så behövs det mer och nu när jag är delvis ledig så finns alla möjligheter att planera in träningen, det är bara att göra det!

Så från och med imorgon kommer jag att blogga senare på förmiddagen för att tidigt på morgonen ser planen ut som följer!

Upp tidigt någongång mellan 6-8 (jag ger mig själv möjlighet att ta det lite lungt här normalt sett går jag alltid upp kl 06:00)

Kaffe och havregrynsgröt (jag kör samma frukost då detta gör det enkelt och minskar risken för slarv) Sedan i väg på träning, jag tänker mig att gå till gymmet men jag skall lägga upp en plan här lite senare, träning 6 dagar av 7 med 1 vilodag.

2 st lunchalternativ de första dagarna blir

Färks lax med wokade haricoverts och romsås

Köttfärsbiffar med hackade soltorkade tomater och basilika med wokade haricoverts och fetaost i olja!

Middagar och mellanmål skall jag göra en bra lista på!

Nu kör vi!

Innan vi har allting klart så kan vi alltid ta en lång promenad på minst 60 minuter idag! Mätning med måttband gör vi även idag och väger oss. Ställen att mäta är följande, vi börjar uppifrån och ner.

Mått ovanför bröstkorg i ”armhålan”, bröst, under bröst, bisceps, magen ovanför midjan, midjan där vi är som smalast, magen i avslappnat tillstånd där den är som störst nedanför midjan, höft där den är som bredast, lår där det är som bredast, precis ovanför knäskål, ett mått ca 10 cm längre upp ovanför knä, vaden där den är som bredast. Där har vi vad som behövs, skriv upp datum och alla mått inklusive vikt. Ställ bort vågen nu kör vi!

Dessa mått skall vi mäta varje måndag morgon från och med nu, med första gång den 15/7! Så gör en bra lista så ni kan fylla på varje måndag och se resultaten, och fuskmät inte!! Ni skall vara avslappnade när ni mäter, inte hålla in något mage eller så!!

Idag blir det alltså träning i form av en lång promenad på minst 1 timma i snabb takt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.