Oj oj oj…


Vad trött jag är! Körde ett stenhårt pass på gymmet som jag inledde med 30 minuters löpning på löpbandet och fortsatte med 60 minuter styrketräning. Jag sitter för närvarande och filar på mina delmål som är nog så viktiga som det slutliga målet! Det gäller att ha många delmål varav några skall vara enklare än andra för att man skall bli peppad för att man lyckades nå dom. Andra skall vara lite svårare så att man får kämpa lite.

Jag lovar att presentera dom här så kan ni se mina mål hela vägen, och se om jag lyckas eller inte. Jag är förstås av den inställningen att jag självklart lyckas. Visst vore det kul med en 50-åring i toppform! Muskler på rätt ställen och en form som skall toppa den form jag någonsin varit i….ja jag ställer inte dåliga krav på mig själv men på något sätt blir det roligare så.

Efter träningen blev det pasta med köttfärssås, majs och en god sallad.

IMG_9881

Nu måste jag också börja skriva och visa er vad som pågår i mitt hem, det är långt i från färdigt men det pågår på flera håll här…så lite rörigare än vanligt har jag det. Men det får jag göra när kraften har återvänt! 🙂 Hoppas ni får en fin kväll!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.