Omgivningen i Playitas


Tänkte jag skulle visa lite fina bilder så ni får en bättre uppfattning om hur det ser ut här. Området utanför hotellet är väldigt grått och men mycket berg, men själva hotellområdet är jättefint. Hotellet ligger lite för sig själv så alla gäster har i princip hela stranden för sig själva. Man kan även hyra dykutrustning, surfbrädor…allt man kan tänka sig. Solstolar kostar ingenting och man får inte paxa dom med handdukar och det verkar fungera jättebra!

Här nedan är utsikten från vårt hotellrum.

DSC00375

Dom sköter området väldigt fint med alla odlingar dom gjort. Dom har jättefina pelargoner överallt som perenna växter i alla tänkbara färger.

DSC00395

Området har det mesta man kan önska. Det finns t e x 6 st tennisbanor med olika underlag.

DSC00383

 

Sen finns det en olympisk pool. Där många simmare håller till, men man kan även boka en bana mot en kostnad och även en lektion om man vill. DSC00450

Stora områden där de håller alla pass på dagen med högtalar anälggningar med musik och all tänkbar utrustning som step-brädor, yogamattor etc. När man tränar något pass så har man palmer och havet framför sig. Fantastisk utsikt!!!

DSC00453

Här ser ni mig redo för ett strechpass efter en hel dags träning, därför den långärmade tröjan runt midjan. Annars behövs inte den direkt, men är skön att ha när man skall varva ner.

DSC00455

Framför lunchrestaurangerna och butikerna för sportkläder har de en fin pergola med utsikt över havet.

DSC00448

Fint gym med allt som man kan önska med avseende på löpband, crosstrainers och alla andra maskiner men även hantlar, och skivstänger i alla tänkbara vikter. Även ett område med mattor för streching. DSC00475

DSC00476

Dom har även ett liten bana för powerwalk eller jogging inne på området omgivet av palmer och fina växter, och man kan sedan går runt och ned på strandpromenaden längs havet…jättefint. DSC00454

Det finns en 18-håls golfbana som också ser fin ut.

Sen växter det ananas här…..ni vet väl att ananasen är en rotfrukt….hihihihi Ser i alla fall ut som det fast i enorm storlek……eller vad tycker ni!!

DSC00496

Nu börjar det bli dags för lunch för oss här…jag gör ett inlägg lite senare idag med lite uppdateringar.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.