Träningsvärk och instruktörer på Playitas


Idag lördag har vi enorm träningsvärk. Jag har träningsvärk i framför allt ryggen så jag knappt kan röra mig. Tur att dom har 1-timmes strechpass här varje dag, annars hade vi nog inte överlevt. 🙂 🙂 Idag får vi dock köra strechingen själva för idag hade den danska killen passet och han borde inte vara instruktör enligt min mening.

Om man är instruktör så skall man tycka om att så i centrum och hjälpa männiksor, gör man inte det så skall man inte utsätta sig för obehaget. Dessutom borde Apollo har någon form av certifikat för sina instruktörer så att de håller en någorlunda jämn nivå. De brittiska tjejerna Kate och Helene är helt enkelt outstanding. Man förstår att de gillar vad de håller på med, och som instruktör är det en förutsättning när man är ansvarig för att träna så många månniskor, speciellt när detta är ett ställe dit man kommer för att träna. Då tror jag också att man ställer ännu högre krav på instruktörer, då man faktiskt betalt för att kunna delta på alla träningar!! Kate och Helene borde få löneförhöjning om jag vore deras chef….:) :). Dom gör nämligen det som man kanske inte förväntar sig, dom överträffar förväntningarna!!    

Nu har vi varit nere och sprungit dagens uppvärmning på 3,4 km och det var tuffare än någonsin p g a träningsvärken vi båda har, så nu efter frukost så bestämde vi oss för att köra en powerwalk isället så vi mjukar upp oss lite.

Idag blev det Casall linne, jätteskönt och BH från Casall, byxorna kommer från Rönnish och var inget bra att springa i då de hela tiden känns som dom åker ner. Men dom duger nog för powerwalk. 🙂

DSC00526

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.