Dagens träning


Idag har vi varit ute på morgoen och joggat 3,4 km, det är vår uppvärmning för dagen, Efter frukosten så har vi kört styrketräning eftersom vi har kört mycket löpning och kände att vi ville träna lite andra muskler. Vi körde biceps, triceps, axlar och även lite magövningar. Handskar är ett måste när man tränar styrketräning!

DSC00474 DSC00481

Sedan har vi varit ute på en powerwalk på 3,4 km och i eftermiddag har vi tänkt att springa 5 km. Efter vår runda skall vi köra ett Strechpass då träningsvärken verkligen börjar göra sig påmind nu… 🙂

Helene har även hunnit med ett dopp i havet, själv är jag en så kallad badkruka, så det måste vara supervarmt för att jag skall hopa i.

DSC00506 DSC00508

Här på Playitas har de två mycket bra lunch-restauranger en som heter Da Lugi som är en Italiensk restaurang och La Bodega som är en Spansk restaurang. Sedan har de flera Sports barer där de serverar enklare rätter som också är bra. En lunch kostar ungefär 80 svenska kronor inklusive dricka, vilket är vad en vanlig lunch i Sverige kostar ungefär så det är bra priser här.

Igår hände en rolig liten incident när vi skulle äta i matsalen. Jag skulle gå och hämta mat och halkade på golvet med tallriken i handen så i fallet försökte jag rädda talriken genom att hålla den högt och framför mig. Det resulterade i att när jag föll så hamnade jag raklång på golvet med armen rakt framför mig som dunkade tallriken i golvet med ett ”krasch”. Alla slutade ta mat och stirrade på mig där jag låg raklång på golvet med tallriken som om jag var en cirkusclown…igen frågade…typ ”slog du dig” eller ”hur gick det” och sen vände sig alla och började ta mat igen…..hihihhihihih tur att jag inte slog mig!!!! Jag och Helene har skrattat åt det idag…nu är vi ju förvisso båda väldigt lätt-roade..hihihihi

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.