Träningskläder


De kläder jag tog med har jag verkligen haft användning för, man svettas ju mycket här i solen och värmen och man vill ju inte hålla på att tvätta hela tiden. Man skall dock veta att det är ett väldigt välutrustat ställe  så de har till och med en tvättstuga med ett antal tvättmaskiner och det verkar enkelt att få en bokning.

Jag trodde att jag kanske hade förmycket långa byxor med mig, men det visade sig vara  riktigt bra, då man befinner sig mycket i solen så inser man inte hur mycket den tar och då är det skönt att kunna dra på sig långa byxor för att skydda sig mot solens starka strålar. I övrigt får man smörja in sig ordentligt med solsydd.

Om vi börjar med de SOC kläd-set jag köpte så är jag fantastiskt nöjd med dom, dom sitter jättebra och snyggt och andas och tar hand om svetten på ett bra sätt som även kläder av hög kvalitet gör. Det enda man kan säga är att deras BH´s möjligen ger lite dåligt stöd, för mig med liten byst är det inget större problem, men jag joggar inte gärna en längre tur i dom då blir det Casall jag tar på.

DSC00210 DSC00214 DSC00207 DSC00212

Casall är Casall, dom är bara superbra, sitter bra, andas, tar hand om svetten och man känner kvaliteten i materialet i deras kläder, älskar den solgula toppen jag köpte som inte sitter åt lika mycket som dom andra. Byxorna med den stora Casall loggan är supersköna, och dera BH´s är bara helt enkelt outstanding!!

DSC00236

Casall

Det går åt i allafall ett set om dagen, för man vill ju vara fräsch hela tiden, bra att ha en långärmad tröja för på eftermiddagen när man varvar ner med ett strechpass då ligger vinden på lite och då känner man sig lite frusen kombinerat med lite ”solfrossa” och då är det skönt med en långärmad tröja.

Strumpor och underkläder däremot går åt, det byter vi flera gånger om dagen för det känns ofräscht annars så det behöver man en del. Allting handlar ju så klart om hur mycket man tränar men vi gör ju minst 3-4 pass om dagen.

Skor då, jag bra att ha med sig sina gamla invanda löpskor, men också bra att ha extra att byta med, jag köpte ett par nya precis innan vi åkte och det var perfekt då kan jag börja använda dom lite smått så jag inte åker på någon sko-skav. Måste också säga att på området finns fina butiker med träningskläder både skor och kläder, mycket snyggt så man kan definitivt komplettera här nere, dom har supersnygga träningsskor från Scott i fina färger jag som är ett färg-freak. 🙂 Där kan  man även köpa ”energy bars” om man behöver det!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.