Ny morgon


Idag har vi mätt oss, och naturligtvis har vi gått ned en del (så klart jag har ett måttband med mig..hihi) Kan tala om att jag har enorm träningsvärk i ryggen, det måste vara från box-passet som jag inte är van vid. Nu sitter vi här och dricker kaffe och planerar för dagen. Vi har det superbra!! Tänk er att jag fick denna resan av Helene i julklapp, fattar ni vilken fantastisk väninna jag har!! Vi har så kul ihop hela tiden och vi gillar samma saker. Vi trodde t e x att vi inte skulle kunna springa ihop, jag tenderar till att göra allting alldeles för hårt, vilket gör att jag tar ut mig mycket fortare, men här har vi kommit på att vi kompenserar varandra, hon lugnar ner mig vilket gör att jag springer längre……och min vilja gör att hon tror att jag inte är trött och springer vidare…medans jag är så trött att jag håller på att spy…men springer på ren vilja….hihihi!!!

Här håller solen på att gå upp, vi ligger 1 timma efter Sverige! Så här fint ser det ut nu, och fiskbåtarna håller på att gå ut. Det är väl vår lunch de skall fiska.

DSC00459 DSC00460

Nu skall vi ut och springa innan frukost, och jag kommer tillbaka senare och skall visa våra träninsgkläder och ge lite tips om vad som är bra här nere i klädväg och vad man behöver om man skall vara här i en vecka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.