14,5 kilometer


Nu på eftermiddagen  har vi varit jätteduktiga, vi har sprungit 5,1 km i 25 graders värme och stekande sol. Sedan har vi kört ett strechpass. Tyävrr måste jag säga att nivån på instruktörerna här är väldigt ojämt. Idag, torsdag gick vi på strechpass kl 17:00 som en dansk kille höll i. Han var tyvärr riktigt dålig, på gränsen till pinsam. Han tittade hela tiden i backen och istället för att instruera så roade han sig med att borsta bort sand från sina ben, han tittade aldrig upp på oss ens!!!

Kate som vi hade igår däremot var fullständigt outstanding!!! Både jag och Helene var helt överens om att det var en av de absolut bästa instruktörerna som vi täffat på genom alla år. Så nu måste vi kolla vilka pass hon håller i och gå på hennes. 🙂

Här är det JUL…julblomma….och 25 grader varmt och stekande sol…hihihi

DSC00449

Totalt så har vi sprungit 14,5 kilometer idag. Vi är superduktiga helt enkelt. Nu har vi varit nere och ätit och är jätte trötta. Imorgonen ser planen ut så här. Upp kl 07:00 och koka kaffe och dricka i lugn och ro. Efter det skall vi göra uppvärmning och sedan minst 3,4 km innan det är dags för frukost! Efter det skall vi till gymmet ock köra styrketräning för att sedan köra intervaller på strandpromenaden på eftermiddagen och ett strechpass förstås. Det gäller om vi alls kommer upp ur sängen imorgon..hihihi. God Natt!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.