Packning inför en träningsresa 1 kommentar


Ni som funderar på att göra en träningsresa, vill jag ge lite tips för packning. Gör alltså inte som jag och packa ner alla snygga klänningar ni har och högklackade skor, för dom behöver ni inte! 🙂 🙂 Jag hade som tur var lagt lika mycket krut på träningskläder, så det som jag trodde var för mycket, var helt perfekt visade det sig.

Jag hade med mig 3 par långa byxor, vilket visade sig vara genialt eftersom solen tar hela tiden, och tränar man i solen behöver man skyla sig mellan varven. Trodde heller inte jag skulle behöva en långärmad tröja, men det var perfekt vid strech och tidiga morgnar. I övrigt hade jag 4 par med kortare tights och totalt 7 toppar varav 3 med invändig BH. Jag hade med mig 5 BH vilket också var perfekt. Strumpor och underkläder kan man inte ha förmånga av för det är skönt att byta. Allting handlar naturligtvis om hur mycket man tänkt träna men vi har tränat 3-4 pass om dagen. Har man möjlighet skall man ta med fler par skor, man behöver inte samma typ av skor när man är ute och joggar som när man går till gym eller spinningpass, och det är ofantligt skönt att byta när man kör så mycket. I övrigt rekommenderar jag 2 snygga byten för kvällsaktivitet, men framförallt snygga bekväma kläder, för när man kör så hårt som vi har gjort så orkar man inte göra sig snygg helt enkelt. Då är det bättre att ha med sig något sportigt coolt man kan hoppa i.

Nu har vi ätit frukost och kört dagens första pass som blev ett joggingpass. Nu ska vi ta en lite längre powerwalk så vi bränner lite mer fett…hihihihihhhi. Beach 2013 here we come!!! 🙂

Detta är faktiskt helt perfekt för en träningsresa, få lite av varje, värme, sol, lite solbärnna och fina omgivningar. Att vakna till soluppgång över havet varje morgon är faktisk helt fantastiskt.

DSC00561

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Packning inför en träningsresa

 • pretty Inläggsförfattare

  Hej Anna,
  Kul att du hittade min blogg. Ni har mycket att se fram emot. Detta är ett kanonställe, men det finns några saker som kan vara bra att veta. Du behöver inga speciella inneskor, för i princip all träning är utomhus, även alla pass med aerobics o dyl, bara spinning och gym som är innomhus. Men som sagt det kan vara bra att ha 2-3 par skor, för det kan vara jobbigt att inte ha möjlighet att byta när man gjort ett svettigt pass. Som jag sa behöver man ju inte ha alla skor av superkvalitet.

  Även om ni har gemensamma middagar tror jag att man ändå vill ha relativt bekväma och sportiga kläder framför fina klänningar och skor (som jag hade med mig..hihihihi) Det är inte speciellt kallt på morognern, handlar ju om när man går upp, själv är jag ute och springer vid 8-tiden och då är det redan varmt. Men en tröja är inte fel, när det är lite blåsigt eller när man kör ett strechpass och varvar ner.

  Ta med handduk för stranden för annars får du betala för varje byte, men det kan ju också var ok, men jag hade med en stor!
  Vi har inte varit på utflykt utan koncentrerat oss på träning och åter träning, men tipset är att kör träning i början av veckan för det kan vara bra med en vilodag efter 3-4 dagar, när träningsvärken är som värst.

  Har ni halvpension, så måste jag säga att maten i matsalen inte är bra! Dock är frukost jättebra men inte middagen på kvällen. Vi bor i lägenhet, och det finns en matsal till i hotell-delen, där vet jag inte hur det är då vi inte äter där. Dock är lunchresturangen kanon!!

  Låt mig veta om du har fler frågor!

  MVH
  Berith